IDEA

IDEA
Блог молодіжної команди та молодіжної оргінізації "IDEA" в місті Виноградів

вівторок, 24 серпня 2010 р.

Роботи від Чілла Палош на виставці "МОЯ "IDEA" 2010"

Сьогодні Чілла прислала мені свої роботи,які вона виставляла на виставці. Тому маємо можливість ще раз переглянути їх!

Про Чіллу варто знати, що це талановита, цілеспрямована і приємна та гарна молода дівчина, яка має дуже гарні ідеї створення світлин.







"МОЯ "IDEA" 2010"

Минулі вихідні запам'ятались однією з найбільш успішних заходів нашої організації - «Моя «IDEA» 2010».
Подія перевершила всі наші сподівання. За два дні було багато цікавого і на протязі неповних 2-х діб на території заводу постійно відбувалася якась цікава активність, в якій брали участь як учасники, так і відвідувачі. Були цікаві малюнки, гарні фотографії, цікаві люди, майстер клас по фотографуванню, бограч, перегляд різних короткометражних фільмів та анімацій, розмальовування зовнішніх стін залишків заводу, якісна музика, танці, радість і веселі обличчя навколо.
Незабаром чекайте фото- та відеозвіти події.
Сподіваємося, що "Моя «IDEA»" стане традицією і приємними вихідними для Виноградова перед святкуванням дня міста.

Всім вдячні за підтримку, допомогу і за те, що провели ці вихідні з нами!

середу, 11 серпня 2010 р.

Моя «IDEA» може стати і Твоєю!

Організатори виставки:
Молодіжна організація "IDEA" м. Виноградів
Виставка проводиться за сприяння:
Керівника організації Роберта Тіводора та її учасників Михайла Поповича, Дениса Маренчака, Михайла Талабіри, Андрія Олага - ними у 2009 році було створено молодіжне об’єднання з метою підтримки та популяризації творчих та креативних митців різного віку, які є мешканцями міста Виноградів.
Влітку 2009 року було офіційно зареєстровано молодіжну організацію "IDEA". «IDEA»- це не просто група молодих митців, це спонукання до нових творчих звершень та допомога у реалізації своїх талантів.
Враховуючи кількість людей, які хотіли б долучитися до роботи в організації і стати учасниками творення власного незалежного світу, керівниками групи у серпні 2009 року було організовано першу арт-виставку. Місцем проведення стала територія колишнього цегельного заводу у місті Виноградів. Подія пройшла під назвою "Моя "IDEA" 2009". Хоч цей захід і не мав визначеної тематики, однак мета була і залишається єдиною – розкривати творчі можливості своїх учасників і розвивати бачення власного внутрішнього світу. Підготовка до виставки проводилася виключно за ініціативи молодих людей, які охоче допомагали в облаштуванні території та оформленні робіт.
"Моя "IDEA" 2009" проходила протягом двох днів. Крім місцевих представників для створення справжньої мистецької атмосфери було запрошено молодих художників та фотографів зі Львова, Вінниці, Києва. Ця творча зустріч допомогла набути новий досвід, отримати аргументовану критику, просто принести задоволення від спілкування і нових знайомств. Успіх минулорічної виставки дав поштовх організаторам продовжувати цей захід і є на меті перетворити його на традиційне арт-зібрання не тільки регіонального рівня, але і всеукраїнського.
«Моя «IDEA» 2010» відбудеться 21-22 серпня на території колишнього цегельного заводу у м. Виноградів, вулиця Мала Польова. Цього року захід буде ще масштабнішим, оскільки організатори доклали всіх зусиль для того, аби запросити митців із багатьох регіонів України.
Основною метою молодіжної організації є стимулювання до нових ідей, допомога молодим митцям у самовираженні. Саме тому виставка «Моя «IDEA» 2010» - це некомерційний проект. Вхід на виставку безкоштовний, тож усі, хто бажає долучитися до світу мистецтва, дізнатися про нові тенденції у мистецькому світі, поринути у глибини свідомості учасників та розкрити їх для себе без втручання навколишнього світу і буденності мають чудову можливість ознайомитися з творами місцевих художників, фотографів, скульпторів та з творами представників інших регіонів України.
Під час цього заходу можна справді займатися тим, чого прагне душа. Саме тут митці втілюють в життя власні думки та задуми. Тут пошуки переростають в ідеї, які потім реалізуються в предмети масового захоплення.


Зоряна Грицик

середу, 4 серпня 2010 р.

CRASHTESTFEST 2010

IDEA РЕКОМЕНДУЄ!!!

21.08.2010, м. Ужгород


Crash Test Festival

Crash Test Festival: Punk Rock Open Air
Date: 21 Aug 2010
Price: 100 UAH
City: Uzhgorod, Ukraine
Venue: "Amphitheatre"


21 августа 2010 (суббота) в Ужгороде в "Амфитеатре" пройдёт однодневный punk open air Crash Test Festival. На фестивале выступит дюжина команд из Украины, Венгрии, Австрии, Польши и США. Цена: 100 грн. Информация о том, как добраться до Амфитеатра, ценах за проживание, времени начала/конца фестиваля будет позже. По всем вопросам и предложениям, пожалуйста, пишите на crashtestfest@gmail.comЭтот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

www.crashtestfest.org.ua
www.myspace.com/crashtest
http://vkontakte.ru/club18003489