IDEA

IDEA
Блог молодіжної команди та молодіжної оргінізації "IDEA" в місті Виноградів

понеділок, 22 лютого 2010 р.

Lukach Tomas - Мрiя

Андрій Олаг недавно порадував нас своїм новим відео.

Пісня називається "Мрія" і виконавцем її є наш друг з м. Чоп - Лукач Томаш.




Corpuscule from Ondrash on Vimeo.

понеділок, 8 лютого 2010 р.

Pacman Killer Party

Свою активність у 2010 році ми вирішили розпочати з вечірки. Після довгих дискусій про тематику вечору, ми згадали про одну розвагу, яку полюбляла велика кількість молоді в 90-х. Мова йде про відеоігри та ігрові приставки. Зразу пригадали назви приставок - Dendy, Nintendo, Commodore 64, а також свої улюблені ігри Space Invaders, Tetris, Super Mario та безліч інших. Всі згадали, як проходили дні і ночі, коли ми сиділи перед екраном телевізора і з контроллером в руках, намагаючись перемогти і набрати якомога більше балів. Потім всі згадали відчуття агрессії, яку відчували при невдалій спробі пройти певний рівень гри(тільки ніхто цього не озвучив). Виявилось, що більшість з нас грало саме в гру PACMAN. Тому вирішили вечір 20 лютого присвятити спогадам про ці часи і згадати всі звучки, які формували музичний фон до цих відеоігор.

Крім того, цього вечора ми вирішили познаймити місцеву молодь з дуже цікавим музикантом/діджеєм - Jet Peks ,
який нещодавно випустив свій перший реліз - міні-альбом "Funk Me, Whatta Groovy Trip!!!" і з'явився в якості нового представника закарпатської електронної музики в інтерв'ю на сайті znaki.fm .

Окремо хочу звернути увагу всім на його Happy Jet Funky Breaks mix




20-го лютого ми матимемо можливість почути, побачити і потанцювати у Виноградові під музику Jet Peks і його друзів Cobalt i C.K.