IDEA

IDEA
Блог молодіжної команди та молодіжної оргінізації "IDEA" в місті Виноградів

середу, 4 листопада 2009 р.

Враження від IDEA Halloween Party

Halloween вечеринка 31.10.2009 from Ondrash on Vimeo.



Незважаючи на всю паніку, яка була на цих вихідних у зв'язку з поширенням ГРВІ, всі гості прийшли на вечірку. За вечір я бачив дуже багато гарних костюмів.
Всіх гостей чекав сюрприз - псих-вбивця у кровавому хірургічному костюмі і масці на обличчі, який час від часу появлявся на екрані(який був на танцполі), пропонував різні завдання для того, щоб дівчина в його полоні отримала свободу. Люди старанно шукали ключ серед апельсинів і складали головоломки. Виконавши задачі, гості отримували призи(кружки з логотипом вечірки), а жертва звільнилася з полону.

За хороший настрій цілу ніч на танцполі відповідав dj Kust. Пізніше багато хто з учасників вечірки зізнавались, що не мали сил танцювати, але музика просто не відпускала їх з танцполу. Я відчував так само, за що дуже вдячний Кусту!

В окремому залі всі бажаючі мали можливість переглядати фільми жахів.

Також був окремий зал з "шведським столом", де на нас чекала смачна їжа і хороші напої.

Окремо хочеться написати про костюми гостей. Всі віднеслись до цього серйозно і помітно було, що готувались старанно до цього вечора. За цілий вечір я бачив дуже багато гарних образів, страшних масок і цікавих костюмів з ретельно продуманими дрібницями.
Ще раз хочеться подякувати всім, хто прийшов, підтримував нас і зробив цей вечір незабутнім!